Szolgáltatások

Rendezvények

Vállaljuk családi és céges rendezvények teljes körű lebonyolítását, maximum 40 fő-ig. Ezzel kapcsolatban keressenek meg minket egyedi ajánlatainkról.

Étkezés

A környéken számos piac és hazai termelőktől árusított kisbolt található, melyekből kényelmesen elkészíthetik kedvenceiket az új, felszerelt konyhánkban. A konyhában, konyhai eszközök, hűtőszekrény, mosogatógép, kávéfőző, vízforraló, tűzhely és mikrohullámú sütő is van. Készítse el a vidék leghíresebb betyárjának, Vidróczki Mártonnak a híres pecsenyéjét, amihez a receptleírást mi álljuk!

Természetesen szabadtéri főzésekben is segítünk és biztosítunk minden eszközt, hogy elkészüljenek azok az igazi bográcsos ételek. A teraszon minden kerti bútor adott egy jó kis baráti beszélgetéshez vagy csillag, akár vad leshez.

Ha pedig kiszolgálásra vágyna, fedezze fel a Mátra és környéke különleges éttermeit, a gasztro programokban is szívesen segítünk!

Reggeli

Lehetőség van igényelni tőlünk is egy finom „terülj-terülj asztalt”, de természetesen a konyhát a reggeli előkészítéseshez is igénybe vehetik.

Ágynemű és törölköző

Természetesen az előírásoknak megfelelően mindig tiszta, frissen vasalt ágyneműk és törölközők várják az újonnan érkező Vendégeinket. A járványügy helyzet miatt különösen odafigyelünk a textilek fertőtlenítésére is. Igény szerint vasalót és deszkát tudunk biztosítani.

Családbarát panzió

Panzióink rendelkeznek olyan ágyakkal, amelyek a kicsik kényelmét szolgálják, mini étkészlet, etetőszék, mosdókhoz fellépő, wc szűkítő. Az udvaron egyedi játszótér várja a kis vendégeit. Számunkra az állataink is a család teljes értékű tagjai, ezért kisállat behozható a szobáinkba.

Programajánló

A Mátra és környéke a kisujjunkban van, így szívesen ajánlunk programokat, túrázási tippeket, különleges éttermeket, aktív vagy pihenni vágyóknak szóló lehetőségeket. Részleteket a környék menüpontjai alatt találnak.

Parkolás

Ingyenes zárt parkoló biztosítunk a panziónál, mely nagyjából 8 autó parkolásának kényelmes.

Bor

Ha innának egy pohár bort a sokak által kedvelt Juhász pincészetből, nem kell messzire menniük, többféle terméküket megtalálják közösségi terünkben.

 Szauna és fürdődézsa