A Heted7 Panzióról

A festői környezetben fekvő Szuha, Galyatetőtől 6 km-re, a Mátra északi lábánál, a Kikerics hegy alatt a Galya patak völgyében húzódik meg.

Hosszan elnyúló, egyutcás falucska, település történeti ritkaság. A környező erdőség nagy része természetvédelmi terület, melynek köszönhetően a Mátra zártabb északi oldala megőrizhette eredeti arculatát, állat- és növényvilágát.

A Hetedhét panzió, hét tágas szobával, hatalmas kerttel, terasszal, grillezési lehetőséggel és játszótérrel várja vendégeit a Mátra mesés környezetében, Szuhán.

Minden szálláshoz, síkképernyős tv, saját fürdőszoba, egyedi berendezés, „mini konyha” (hűtő, vízforraló, kávé, tea), lehetőség szerint baba ágy tartozik.

A panzióban közös konyha, hatalmas étkező rész (meetingre is alkalmas), közös társalgó (asztali foci, darts), ingyenes wifi és parkolás biztosított. Ésszerű és tudatos módon igyekszünk ügyelni környezetünk védelmére és ezt kérjük vendégeinktől is.

Szu’ha tél Szu’ha nyár J! Télen adott a saját szánkópálya a panzió mögött vagy síelés a Mátrában, a néhány km-re lévő Mátraszentistváni síparkban, vagy a Kékestetői sípályákon (Szlovák sípályák a közelben). A nyár és a jó idő az aktív kikapcsolódás ideje lehet, melyet a közelben található strand és termálfürdők, az Oxygen adrenalin park, a High-tech sport bázis illetve számos tanösvény és túra útvonal tesz feledhetetlenné.

A Maconkai víztározó Magyarország egyik legnépszerűbb horgász vize (rekord fogások helyszíne), 10 percre található, mely a horgászat mellett street food-al várják az oda látogatókat.

Állatbarátok révén, kisállat behozható, kerékpár kölcsönözhető, igény szerint étkezés biztosított.

A hetedhét panzió időszakos programjait keressék facebook, instagram és web oldalunkon.

Foglaljon szobát – vagy akár az egész házat és fedezze fel ezt a mesebeli környéket.