COVID-19 intézkedéseink
Heted7 Panzió Szuha

Egy dolgot biztosan tudunk, a természetben mindenki biztonságban van, sőt a friss levegő és az erdei túrák csak jótékonyan hatnak minden emberi szervezetre. Természetesen a kialakult helyzet befolyásol néhány dolgot, de a védekezések ésszerű betartásaival ugyanúgy utazhatunk, mint azelőtt.

Törekszünk a higiéniai előírások betartására és igyekszünk a vendégeink biztonságát szem előtt tartva beszerezni minden olyan eszközt, amely ezt segíti.

A tisztaság számunkra egyébként is alap feltétele az életünknek, most különösen odafigyelve, néhány új fertőtlenítőt bevetve végezzük az épület teljes körű takarítását.

Az ágyneműket, törölközőket magas hőfokon, fertőtlenítőkkel mossuk.

Az épületben sokat szellőztetünk.

Az épületben kézfertőtlenítő várja a vendégeket.

Amit kérünk Vendégeinktől

Használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt, illetve gyakran mossanak kezet. Saját és mások biztonsága érdekében használjanak a közös terekben maszkot. Szobákban szellőztessenek gyakran és amennyiben használják a közös konyhát, és más Vendégek is használják, kérjük, hagyják tisztán és az edényeket a mosogatógép magas hőfokú programján mossák.

Ha több vendégünk van a Panzióban, figyeljenek a távolságtartásra és legyenek együttműködőek egymással. Abban az esetben, ha családjában fertőző betegség tüneteit észleli, kérjük, ne induljon el.

A Heted7 Panzió minden körülmények között várja Vendégeit.